Musikken i Korsvejskirken

Musiklivet i Korsvejskirken spreder sig ud over flere områder.

For det første bliver der naturligvis opfører musik i forbindelse med gudstjenester og kirkelige handlinger. Her er det af stor betydning, at kirken råder over et særdeles velklingende orgel.

Desuden er der ansat fire dygtige korsangere, den liturgiske kvartet , der opfører to klassiske korsatser, nye såvel som gamle, ved hver eneste søndagsgudstjeneste.

Ligeledes har Korsvejskirken sit eget kor, bestående af 20 frivillige sangere. Koret hedder Kammerkoret Euphonia , og optræder jævnligt i kirken, både i forbindelse med koncerter og gudstjenester. Derudover foretager koret rejser og giver koret koncerter rundt omkring i byen. Læs om Kammerkoret Euphonia her.

Kammerkoret Euphonia har gennem de seneste år opført Händels Messias i Marmorkirken, sammen med musikere fra Det Kgl. Kapel og fremtrædende solister.

Der er en udmærket akustik i Korsvejskirken, og derfor bliver kirken hyppigt gæstet af strygekvartetter, klavertrioer eller lignende. 

En gang om måneden afholdes der orgelrecital , altid om fredagen kl. 17, hvor organisten spiller orgelmusik og ligeledes fortæller lidt om musikken. Der afsluttes altid med en fællessalme. 

Gospelkoret Crossroad Gospel øver i Korsvejskirken. Læs mere på korets hjemmeside

Ole Reuss Schmidt, organist i Korsvejskirken

   Koncerter i Korsvejskirken