Babysalmesang

Hvad er babysalmesang?

- et musikalsk og rytmisk tilbud til de allermindste børn og deres mor/far (eller evt. en anden voksen). - et populært tilbud i Folkekirken. Faktisk går næsten 25 procent af en årgang til babysalmesang viser et forskningsprojekt fra Århus Universitet.

Stimulering af dit barns sanser

Babysalmesang i Folkekirken er opstået ud fra en viden om, at sang og musik stimulerer barnets musikalske og sansemotoriske udvikling. En baby kan sanse stemning og atmosfære. Tekst og melodi kan desuden lagre sig i barnets underbevidsthed. Babysalmesang giver dig og dit barn en mulighed for at opleve kirkerummet og nyde musikken på en uformel måde. Babysalmesang kan give dig inspiration til at synge og bevæge dig med dit barn hjemme. Det er også en mulighed for dig som mor eller far på barsel at komme ud at opleve noget og møde andre i samme situation.

Hvordan foregår det?

Vi skal synge salmer, lege sanglege, danse, blæse sæbebobler, lære remser, tændelys og lytte til musik.  Vi bruger rekvisitter som fx tørklæder og klokker. Vi slutter af med te/kaffe og en lille snak.

Forløbet ledes af kirkens organist Ole Reuss Schmidt og kirkens børnemedarbejder Lone Madsen.

Alle er velkomne

Babysalmesang kræver ikke kendskab til kirken og kristendom. Du behøver heller ikke være musikalsk for at deltage. Alle kan være med og det er gratis at deltage!

Husk: Din stemme er din babys yndlings-stemme!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte sognemedhjælper
Lone Madsen
Tlf:  6116 5509
lone@korsvejskirken.dk