Babysalmesang

Lad de små børn komme til mig, siger Jesus, for Guds rige er deres. De mindste er de største, og når vi laver babysalmesang får vi en stund, hvor vi de mindste kan indtage kirken med al deres undren og umiddelbarhed.

Hjerteligt velkommen, små som store!

Babysalmesang i Korsvejskirken foråret 2024

TILMELDING

Tilmeld dig forårsholdet 2024 nederst på siden i kontaktformularen. Holdet fyldes efter først til mølle-princippet.

 

HVORNÅR?

Vi inviterer til babysalmesang tirsdag formiddage 09.30-10.30 for babyer mellem 2-10 måneder og mor/far eller en anden voksen. Forløbet er 8 gange med opstart den 16 april t.o.m. den 11 juni undtagen d. 28 maj. Vi synger ca. en halv time sammen i kirken, og derefter er der tid til kaffe, the og hyggeligt fællesskab. Du skal være velkommen til at melde dig til holdet, også selvom du ikke kan komme alle 8 gange. Er din baby yngre eller ældre end de 2-10 måneder og vil I gerne være med, så kontakt os.

 

HVAD ER BABYSALMESANG?

Babysalmesang er en blanding af (salme)sang og babyrytmik. I babysalmesang har vi fokus på kontakt mellem baby og voksen gennem musik og sanser. Vi skal både synge gængse børnesange og velkendte salmer, såsom I Østen stiger solen op, men også lære nye sange. Vi skal stimulere babys musikalske og sansemotoriske udvikling gennem sang og sanglege. Det vigtigste er, at baby og voksen har det godt og er trygge. Der er højt til loftet – også bogstaveligt talt! Vi bruger nemlig kirkerummet til babysalmesang, hvor vi har en særegen akustik. I Korsvejskirken er kirkerummet meget stemningsfuldt, da det er beklædt med træ fra næsten gulv til top. Derfor er det et varmt og omsluttende rum at synge sammen i.

Babysalmesang er en mulighed for at lære andre med småbørn at kende, når vi bagefter hygger os med en kop kaffe eller the.

 

Babysalmesang er for alle. Babysalmesang kræver ingen kendskab til kirken eller kristendom eller erfaring med sang. Husk: Din stemme er dit barns yndlingsstemme!

 

HVEM?

Det er vores kirke- og kulturmedarbejder, Sofie Due, der står for babysalmesang. Hun fokuserer på tryghed, nærvær og sjov. Der er plads til det hele: latter, refleksion, bleskift, savl og alt derimellem!

Babysalmesangen akkompagneres af kirkens organist, Ole Reuss Schmidt.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vil du vide mere om babysalmesang, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til kirke- og kulturmedarbejder, Sofie Due, på 61 16 55 09 tirsdag-torsdag eller sende hende en sms. Du kan også kontakte hende på mail: sofie@korsvejskirken.dk.

 

 

Skriv tekst her