Sogneaften med tapas: Livet set med hvid-vinkel - Bakkens Pjerrot gennem 23 år.

MAR

Sogneaften med tapas: Livet set med hvid-vinkel - Bakkens Pjerrot gennem 23 år.

Dato Torsdag d. 16. marts 2023, kl. 18:30
Kurt Flemming,
Sogneaften med tapas:  Livet set med hvid-vinkel - Bakkens Pjerrot gennem 23 år.

Foredraget tager udgangspunkt i hans eget liv, Kurt Flemming fortæller om en fantastisk barndom. Om en meget svær skoletid. Om at træffe nogle svære valg. Om en lang idrætskarriere på højt niveau. Om drømmen om at blive artist, på trods af en lille talent, men en stor vilje. Om at bevare det positive, selv når døden kommer meget tæt på. Om at lavet 900 – 1000 forestillinger hvert år og alligevel glæde sig til den næste.

Ud over jobbe som Bakkens Pjerrot i 23 år skriver Kurt Flemming også teaterstykker, revynumre, er mimer, skuespiller, instruktør og spiller også dukketeater. Han underviser også unge talenter, producere forestillinger til andre artister, underviser i mime og sceneoptræden.

Kurt Flemming er også ved at skrive en bog om livet som artist og en novellesamling samt en børnebog.

Desuden er det blevet til mere end 1000 foredrag med så forskellige emner som, livet som artist, døden, Caminoen, arbejdsglæde og børneopdragelse samt en del bestillingsforedrag.

Hans mål med foredragene er, at tilhørerne kan omsætte nogle af hans valg i livet til noget de selv kan bruge i deres eget liv.

En vigtig del i foredraget er spørgsmålene fra tilhørerene.

Inden foredraget byder kirken på tapas og vin.